Váci üzletünk nyitvatartása: Kedd-Péntek: 14-18 Szombat: 10-14
Címünk: 2600 Vác, Zrínyi út 3 (Ponton bevásárlóudvarban)

Szárnyaljunk együtt - szuperhősök napja

Elég sokan összejöttünk, és hát jót tenni jó, ezért egy másfajta akciót hirdetünk,mint az eddig megszokottak.Egy általatok javasolt közhasznú szervezetet szeretnénk támogatni néhány szuperhősös dresszel. Amit érdemes tudni: a dresszek XS-M méretűek,ezért elsősorban a 12+ korosztály jöhet szóba. Bármilyen célra nyitottak vagyunk- lehet sportkör,iskolai alapítvány, bármi,ami csak eszetekbe jut.Várjuk a javaslatokat kommentben a post alatt! Itt a remek lehetőség igazán klassz cuccokat szerezni. Mert mindenkiben ott a szuperhős!

 

Közhasznú szervezetek általában az iskolák alapítványai, sportkörök azok közül, akik első körben eszünkbe jutottak, mint támogatható célcsoport, de ha van jobb ötletetek,arra is nyitottak vagyunk! Csak azt a szervezetet tudjuk támogatni, aki elfogadja,és adományozási szerződést állít ki számunkra. Természetesen a szállítási költséget is Mi álljuk. Egyéneket sajnos kizárólag alapítványon keresztül tudunk támogatni, személy szerint nem. 3 darab dresszt ajánlunk fel, az összes képen láthatóból 1-1 darabot. Szeptember 20-án hirdetjük ki, kit választottunk.

2015 August, 24 by Zavtra Blog

Indián nyár

Bár lassan már szeptember van,jó néhány meleg nap várható még,amikor fel lehet venni a bikinit,ezért az összes készleten levő bikininket 40% kedvezménnyel kínáljuk.Használd fizetéskor a BIKINIOFF kuponkódot!

Persze azt is méltányoljuk,ha annyira tetszenek a termékeink,hogy alaposan bevásárolj belőlük.20.000 Forintos vásárlás felett ezért hihetetlen 30 % kedvezményt adunk a megrendelésedre! Használd a 30OFF20K kuponkódot fizetéskor!

 

 

 

2015 August, 16 by Zavtra Blog